A műanyag ablak beépítésének ideje

műanyag ablak

Categories :

A műanyag ablak mellett szól a beépítési ideje is! Jó hír ugyanis, hogy kisebb időt vesz igénybe a vártnál, vagy annál, mint amire gondolnánk. Érdemes tudni, hogy a műanyag ablak beépítése a bontási munkálatokkal együtt legtöbb esetben 1-1,5 óra alatt meg is van!

Ezért, ha belegondolunk, egy átlagos lakás esetébe, ahol 5-6 ablakkal számolhatunk, egy nap alatt meg is vannak a műanyag ablakok a beépítésével. Ami viszont megdobhatja az időtartamot, az az árnyékolási funkció, az már ezen felül lesz. Amire viszont figyelni kell, az az, hogy ugyan azonnal használnánk újdonsült műanyag ablakainkat a beépítést követően, viszont ez nem lehetséges. Ugyanis, a kötőanyagok megszilárdulását meg kell várnunk.

A beépítést követő 24 órát kell csak megvárnunk a nagy izgalommal, ezalatt sem nyitva tartani, sem megtisztítani nem szabad az új műanyag ablakokat. Ha letelt a 24 óra, akkor már szabadon lehet használni, megfelelő módon persze az új nyílászárókat. Fontos a rendeltetésszerű használat, hogy igényesen és minőségüket megőrizve maradjanak meg hosszútávon is nyílászáróink.

A daidalos.hu oldalán utánanézhetünk ezeknek az információknak is, ha az ő szolgáltatásaikat választjuk, akkor a beépítést követően el is magyarázzák a helyes használat módját. Árajánlatuk ráadásul tartalmaz egy utólagos finomhangolást a beállításon, amit a beállítást követő 1-2 hónapon belül elvégeznek. Érdemes minőségi szolgáltatást választani, és körülnézni az oldal kínálatában!