Garnier arcmaszk a miteszerek ellen!

Garnier arcmaszk

Categories :

A mitesszerek ellen főleg tinédzserkorban kell kemény küzdelmet vívni, de vannak olyan bőrproblémák, melyek miatt később is jelentkezhetnek a mitesszerek. Az egyik jól bevált termék a mitesszerek elleni küzdelemben a Garnier arcmaszkja, mely aktív szénnel és áfonyakivonattal kombinálva kapható.

Ez a Garnier arcmaszk kiszerelés egy 3:1-ben termék, egyszerre tisztító gél, arcradír és tisztító maszk is. A radírozással együtt mélyreható tisztítást végez, a maszk pedig a hosszabb idő által mélyebben hatol be a pórusok közé. A maszk elősegíti az intenzív tisztítást és a kifényesedés csökkentését. A radír funkció segít csökkenteni a mitesszerek láthatóságát, és mélyen tisztítja a pórusokat. A Garnier arcmaszk tisztító gél funkciója pedig a szalicilsavval gazdagított összetételének köszönhetően távolítja el a szennyeződéseket.

A különböző funkciók szerint különböző módon és gyakorisággal érdemes használni a terméket. A Garnier arcmaszkot heti három alkalommal ajánlott használni, a szem-és a szájkörnyék kerülésével. Öt percig érdemes a bőrön hagyni, majd alaposan leöblíteni. A radírt minden nap érdemes bemasszírozni a T-zónába. Majd ezt is alaposan le kell öblíteni. A Garnier arcmaszk tisztító gél funkcióját pedig benedvesített arcbőrre kell felvinni, naponta, majd leöblíteni.

A hatékony használat érdekében érdemes mindegyik funkcióra használni a Garnier arcmaszkot, a tanácsolt gyakoriságban. A Garnier márka már 1904 óta van jelen a piacon, ezért régóta bevált és hatásos termékekről van szó, melyeknek bátran szavazhatunk bizalmat. Ha elérhetőbb áron szeretnénk hozzájutni termékeihez, látogassunk el a tisztashop.hu oldalára!