Nagyméretű ablak roló

ablak roló

Categories :

A legújabb trend szerint készült házak ablakai már egészen nagyméretűek. A minimalista divatnak köszönhetően a hatalmas ablakfelületek bővítik a tereket, nagy mennyiségű fényt engedve be ezáltal az otthonok tereibe.

Ez önmagában ugyan nagyon szépen és jól hangzik, viszont a nyári hőségben megvan a maga hátránya is ennek a lakberendezési trendnek. Hiszen a nagy fénnyel nagy hőhatás is érkezik a házba, ami már kevésbé nagy élmény. Ilyenkor számít sokat, milyen sötétítő és milyen mértékben hőszigetelő árnyékolót használunk ablakainkon. A nagyméretű ablakok legjobb barátja a függöny és a maxi ablak roló.

A maxi ablak rolók előnye, hogy szabadon lógó típusúak, mivel a vászon sem damillal, sem tépőzárral nincs az ablak síkjához feszítve. Működtetését tekintve gyöngylánccal húzható fel és le, melyet igény szerint a termék jobb és bal oldalára is helyezhetjük. Ezzel tudjuk szabályozni az ablak rolón beérkező fény és hő mennyiségét. Az ablak roló tökéletesen illeszkedik a minimalista stílusvilágba, ezáltal nemcsak, mint árnyékoló funkciót betöltő eszköz lóg az ablakon, hanem dekoráló szerepet is betölt.

A jobbotlet.hu oldalán többféle méret és szín közül is válogathatunk, itt biztosan megtaláljuk ablakink és otthonaink tökéletes díszét és hőszigetelő árnyékolóját, maxi méretben is! Nemcsak otthonainkban, hanem irodáinkban is hasznos lehet az ablak roló alkalmazása, letisztult megjelenésének köszönhetően többféle térbe illeszthető elem. Amennyiben erősebb hőszigetelést szeretnénk, úgy a thermo roló lesz a legokosabb választás!